I Jornades de Famílies i Addiccions: Gestació i Alcohol

I Jornades de Famílies i Addiccions: Gestació i Alcohol

El dimecres 22 de novembre el CIP FP Batoi va albergar les I Jornades de Família i Addiccions: Gestació i Alcohol.

Organitzades per l’APPI (Atenció Prenatal i Primera Infància) i l’UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) de l’Ajunatament d’Alcoi, en elles han participat diferents professionals de tots els àmbits per a explicar com afecta l’alcohol al bebé durant l’embaràs.

Una jornada molt profitosa.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies