El CIP FP Batoi amb els Drets Humans

El CIP FP Batoi amb els Drets Humans

El projecte «Batoi compromés amb…» dut endavant pel Departament de Formació i Orientació Laboral organitza una xarrada, amb motiu de la commemoració del 70a Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, el dia 4 de desembre, a les 8,50 en torn de matí i a les 15,50 en torn de vesprada, en el Saló d’Actes, on comptarem amb l’ONG, FARMAMUNDI, per a tractar «la salut com a dret fonamental»
!Us esperem!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies