Els Nadals de 2n d’Animació Sociocultural i Turística

Els Nadals de 2n d’Animació Sociocultural i Turística

L’alumnat de 2n d’Animació Sociocultural i Turística ha preparat dues activitats nadalenques per anant creant ambient festiu. Són dues activitas diferenciades que comparteixen com a ingredients bàsics el transmetre il·lusions i proporcionar coneixements i diversió i  moments emotius als participants de cada una de les activitats.

La primera d’aquestes se celebra el dia 11 de Decembre, i consisteix en una visita guiada i teatralitzada per Alcoi dirigida als estudiants d’Animació Sociocultural i Turística de Xàtiva, on podran descobrir la ciutat d’una manera diferent (en el tríptic que s’adjunta podeu vore en detall la ruta de la visita).

I la segona activitat, sense dubtes la més especial i emotiva, se celebra els dies 17, 18 i 19 de Decembre. Es tracta de la segona edició de “El viatge del Tirisiti i la Tereseta”, adreçada als infants de primària i a persones amb diversitat funcional, i consisteix en una ruta-circuit per l’institut on els colectius convidats aniran viatjant per diferents escenaris on descobriran personatges, espais  i elements propis de cada ambientació.

Alegria, il·lusions, música, tallers, dolcets i xocolata calenta preparada  amb molta estima  per l’alumnat de la família professional d’Hostaleria i Turisme, arredoniran un dia inoblidable per als nostres menuts i majors.

Més informació:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies