“Jocs esportius adaptats” a Ibi

“Jocs esportius adaptats” a Ibi

El 5 de desembre en el poliesportiu d’Ibi es van celebrar “Els jocs esportius adaptats”. En els que va participar l’alumnat i professorat de 1r CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependència.

Xiquets amb diversitat funcional de diferents col·legis de la província d’Alacant van participar d’esta jornada organitzada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, amb David Torró com a director general d’esports d’Alacant. Així mateix, van vindre representants de l’Ajuntament d’Ibi, com el regidor d’esports, i professionals de diferents entitats de la província.

Diferents jocs amb disfresses, paracaigudes, pilotes i música van fer d’este matí un espai per a compartir i divertir-se.

Al finalitzar, medalles i diplomes per als participants. Una divertida cançó en què van participar els més de 700 participants i la despedida fins al pròxim esdeveniment.

Notícia en premsa:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies