BATOI Compromés AMB … Els Drets Humans

BATOI Compromés AMB … Els Drets Humans

El projecte «Batoi compromés amb…» dut endavant pel Departament de Formació i Orientació Laboral, que en aquest trimestre ha tingut com a un dels seus objectius, sensibilitzar sobre la necessitat de promoure el respecte i la defensa dels Drets Humans, en especial els drets sociolaborals, ha organitzat amb la participació activa de l’alumnat del centre, un programa d’activitats, per a commemorar el 70a aniversari de la Declaració Universals dels Drets Humans, que han culminat amb la xarrada «La salut com a Dret Fonamental» on hem comptat amb l’ONG, FARMAMUNDI.

En la xarrada s’ha visionat el documental “Temps d´Écoute” i hem pogut conéixer les vulneracions dels Drets Humans que pateixen les dones en països menys desenvolupats, com la República Democràtica del Congo.

També, s’ha realitzat per l’alumnat una versió il·lustrada dels articles de la Declaració Universal dels Drets Humans que hem penjat a l´entrada del Centre, per a donar visibilitat a aquest esdeveniment i a més a més s’ha elaborat un vídeo, «Posa veu a la Declaració Universal dels Drets Humans» on alumnat de diferents cicles formatius han fet una lectura, en valencià, d’aquesta Declaració.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies