L’Alumnat del CIP FP Batoi present a les Jornades Avant FP ERE

L’Alumnat del CIP FP Batoi present a les Jornades Avant FP ERE

L’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Mitja de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, i de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web, van participar en les Jornades AVANT FP ERE, que van tindre lloc els dies 14, 15 i 16 de desembre a València.

L’esdeveniment va ser organitzat per la Conselleria d’Educació, Direcció General de la Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial.

L’objectiu de la Jornada és reivindicar la Formació Professional de la Comunitat Valenciana i, a més a més, difondre l’oferta formativa de cicles formatius i d’Ensenyaments Artístiques i Esportives Professionals.

La participació va tindre lloc dins la zona de Skills i es va concretar en la realització d’uns tallers amb Arduino, App Inventor, Gamesonomy i Raspberry, on els nostres alumnes van mostrar als assistents, principalment alumnat i docents d’altres centres, el bon nivell de qualificació professional que reben al CIP FP Batoi.

També volem agrair al professorat de la família professional d’Informàtica i Comunicacions la seua implicació i col·laboració que ha fet possible la realització d’aquestes demostracions.

Bon treball!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies