Ceràmica i donosaures en un poble de l’Alacantí

Ceràmica i donosaures en un poble de l’Alacantí

Els alumnes de 1er  de TASOCT del CIP FP Batoi hem fet una visita a Agost, que incloem dins del projecte d’escoles de la UNESCO “Dins i Fora”, amb una temática molt específica que s’anomena “Un Mar de Plàstic”, i amb la que busquem aprendre, conscienciar-nos i conscienciar sobre el consum mundial de plàstic i de les seues conseqüències.

Tradicionalment, la població d’Agost ha estat tan arrelada a l’ofici i la industria de cantereria, que, amb el pas del temps, ha deixat empremtes permanents i meravelloses per molts dels seus espais i racons i ho hem pogut descobrir de la mà del director del Museu de Cantereria, Jesús Peidró. També hem pogut aprendre coses de l’ofici de canterer i visitar un dels tallers de terrisseria de la mà d’Emili Boix i la seua dona, una parella que ens ha deixat bocabadats amb la passió amb la que parlen del seu ofici.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies