Pràctiques de l’alumnat del màster per a professorat d’Educació Secundària al CIP FP Batoi

Pràctiques de l’alumnat del màster per a professorat d’Educació Secundària al CIP FP Batoi

Un curs acadèmic més, el CIPFP BATOI, és centre receptor de l’alumnat del Màster per a professorat d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional de la Universitat d’Alacant, els/les alumnes, amb l’acompanyament dels tutors i les tutores així com altres membres del Centre, coneixeran de primera mà el funcionament d’este, així com la tasca docent.

! Benvinguts i Benvingudes ¡

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies