Dia de la pau

L’Ajuntament d’Alcoi ha contat amb el CIP FP Batoi per conmemorar este dia tan especial. El dia de la pau s’ha celebrat, com en anys anteriors, en el parc de la Glorieta. Col·legis d’educació primària, secundària, educació especial i AIN han participat en les activitats lúdiques organitzades per l’alumnat de TASOCT.

L’Escola Municipal de Belles Arts ha confeccionat «el camí cap a la pau». Els col·legis han penjat cartells recordant la Palestina actual i la que els agradaria que fóra en el futur. Tot relacionat amb el tema d’enguany: l’activista palestina Ahed Tamimi.

A l’acabar l’acte, l’alumnat del CFGS d’Animació Sociocultural i Turística ha llegit el manifest per la pau i res millor que acabar ballant tots junts, despedint-nos fins al curs pròxim.”

Alberto Belda, regidor d’Educació ha estat present i ha agraït la participació de tots els centres.

Diferents mitjans s’han fet eco d’esta notícia com el periòdic Informació, pagina66 i com a novetat, la televisió valenciana “À Punt” amb un directe a les 11:00 del matí.

Altres mitjans:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies