Projecte “Cuida’t Sempre”

Projecte “Cuida’t Sempre”

L’alumnat de 2n d’Estètica Integral i Benestar participant en el mòdul d’Empresa i Iniciativa Emprenedora està desenvolupant el Projecte d’Aprenentatge-Servei anomenat “Cuida’t sempre”. El projecte consisteix en una campanya de sensibilització amb sessions informatives sobre el cuidat de la pell a l’àmbit estètic al llarg de la vida.

El dia 31 de gener, Belén Guerrero, Edgar Reig i Àngela Terol van fer una xarrada al Centre de Salut de Muro d’Alcoi a un grup de dones embarassades que acudeixen a classes de preparació al part. Amb aquesta activitat, l’alumnat pretén promocionar la salut de la pell en l’etapa de l’embaràs (estries, hiperpigmentació, flaccidesa).

A la xarrada, els alumnes projectaren un vídeo elaborat per ells, que informa sobre les principals alteracions de la pell durant l’embaràs i el postpart, i dóna una sèrie de recomanacions generals i estètiques per atenuar-les. A continuació contestaren els dubtes que van plantejar les assistents, i per últim van elaborar, in situ, una mascareta hidratant antiestries amb productes naturals que van donar a les assistents.

Aquesta activitat ha tingut molt bona acollida i des del CIP FP Batoi volem agrair la col·laboració del Centre de Salut de Muro d’Alcoi.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies