Activitat 1r CAE: Constants Vitals

El dilluns 25/02/19 l’alumnat de CAE vesprada va prendre les constants vitals als alumnes de primer de Laboratori, l’activitat va consistir en mesurar la temperatura (foto 2), el pols (foto 4), la freqüència respiratòria, el pes, la talla, el IMC (foto 3), la tensió arterial i la saturació d’oxigen (foto 1).

També van aprofitar i van fer un taller per ensenyar a prendre el pols i van fomentar els hàbits de vida saludable recordant la piràmide dels aliments.

Finalment els van entregar un full amb les dades arreplegades i en agraïment per la col·laboració els van regalar una mandarina per a berenar.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies