Firall: Fira de l’all tendre

Els alumnes de primer i segón de direcció de cuina van participar el dia 7 de Març, al showcooking, dins de la fira de l’all tendre, Firall a Xàtiva.

Enguany l’all tendre ha obtingut el certificat de qualitat.

El departament d’hostaleria ha col·laborat en aquesta edició en l’elaboració d’un plat amb all tendre “Burguer-Figatell de sípia, sobrassada i all tendre amb muselina de tomaca seca i ravanell” contribuint en la llavor pedagògica en el nostre centre i mostrant a altres centres escolars els resultats.

Gaudirem d’una experiència enriquidora per als nostres alumnes.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies