Batoi Feminista al 8 de març

Batoi Feminista al 8 de març

Des de Batoi Feminista som conscients de la importància reivindicativa que tenen les mobilitzacions organitzades amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Per això vam decidir participar de manera activa en la concentració i posterior manifestació celebrades el migdia del passat divendres.

Els dies anteriors vam estar preparant pancartes y assajant cançons, amb la intenció de dinamitzar amb la nostra participació.

Encara que totes les alumnes i professores no van poder vindre, moltes d’elles participaren en les diferents mobilitzacions realitzades en les poblacions de la nostra comarca.

Des de Batoi Feminista continuem traballant amb il·lusió i tenacitat per aconseguir un món més just.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies