Formació externa en hostaleria

El coordinador tècnic de Gastrokaizen, David Roca, ens va explicar el sofware culinari, dissenyat per a restaurants, per al càlcul de preus, receptari, escandalls, alergens, etc. Els alumnes de primer de direcció de cuina i primer de servicis en restauració van poder provar i treballar amb el programa.

També hem tingut la visita de Antoni Conca, gran expert en bolets. Va fer una xarrada explicativa del món dels bolets i com tinguem que consumir-los, molt interessant per als nostres alumnes en la seva formació.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies