Activitat de Tutoria: Dia Mundial contra l’Esclavitud Infantil

Activitat de Tutoria: Dia Mundial contra l’Esclavitud Infantil

El dimarts dia 9 d’abril, en l’hora de tutoria del matí, els alumnes de 1r dels cicles de CAE, SMX, Cuina, Restauració, Gestió Administrativa i Integració Social van treballar en el Projecte del Departament de FOL “Batoi compromés amb… El Dia Mundial contra la Esclavitud Infantil”.

Després de visionar uns vídeos i treballar sobre les distintes classes d’esclavitud infantil, els alumnes varen reflexionar sobre el tema i ens van fer entrega del seu compromís de lluita.

Amb aquestes petites aportacions de segur que es genera un gran canvi.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies