Batoi TForma

Dimecres que ve, 15 de maig, tindran lloc al CIP FP Batoi les Jornades d’Empresa “Dona-li forma”.

Com cada curs escolar, organitzacions i professionals dels sectors relaccionats amb les famílies professionals del nostre centre realitzen ponències i tallers en què es presenten novetats, tendències, i casos d’èxit de cada especialitat.

En elles, els alumnes reben una visió actual del món laboral, i adquireixen coneixements directament del sector productiu.

Un complement fonamental per a la formació dels nostres alumnes.

Díptic jornades “Dóna-li forma”.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies