1r d’Animació Sociocultural i Turística amb la 3a edició del Programa ANIMA’T

1r d’Animació Sociocultural i Turística amb la 3a edició del Programa ANIMA’T

L’alumnat de 1r d’Animació Sociocultural i Turística enceta la 3a edició del Progrma ANIMA’T, un programa de revitalització de les associacions de veïns dels diferents barris d’Alcoi, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi.

Enguany els barris de El Partidor, Sant Pancraç, Barxell i El Baradello són els beneficiaris de les activitats oferides per l’alumnat d’aquest cicle, on s’ofereixen propostes per als veïns/es d’aquestos barris: tallers de cuïna, de jocs tradicionals, gymcanes, rutes tematitzades, jocs d’orientació, rutes ambientals…

Una proposta diversificada d’activitas on l’alumnat posa en pràctica els coneixements assolits en l’alula.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies