3ª Edició de les Jornades BatoiTForma

Un any més el CIP FP Batoi organitza les jornades BatoiTForma, en la seua 3ª edició, amb l’objectiu de crear sinèrgies amb les empreses i oferir a alumnes i professors una visió actualitzada del sector productiu.

Diverses empreses han realitzat tallers i ponències, s’ha realitzat una xarrada especial per al claustre de professors sobre els reptes de l’educació, i intercanvi de coneixements entre els alumnes de les diferents famílies.

Continguts relacionats amb totes les famílies professionals han omplit l’agenda durant tot el día, i sens dubte enriquiran els coneixements d’alumnes i professors del CIP FP Batoi.

Díptic Jornades BatoiTForma 2019

Fins a l’any que ve !!!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies