El CIP FP Batoi contra la LGTBIQ+fòbia

El grup de 1r del Cicle Superior d’Integració Social ha organitzat una activitat adreçada a tot el centre per sumar-se a la lluita contra la LGTBIQ+fòbia.

S’ha organitzat una xarrada a càrrec del Col·lectiu LGTBI MARIOLA per parlar de situacions actuals d’odi, discriminació, assetjament i altres situacions d’exclusió cap al col·lectiu. Seguidament, l’alumnat del grup organitzador ha convidat a la resta d’alumnat i professorat a fer-se una foto i pujar-la a les xarxes amb el hastag: #JoTambéRespecteTotesLesManeresD’estimar

Amb aquesta activitat, el CIPFP BATOI i tota la comunitat educativa es compromet a fer front a tota situació de discriminació, odi o assetjament per motius de diversitat sexual.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies