Jornades “Activitats Esportives i Culturals a la Muntanya”

Jornades “Activitats Esportives i Culturals a la Muntanya”

El grup de 2n del Cicle Superior Animació Sociocultural i Turística ha participat en les jornades “Activitats Esportives i Culturals a la Muntanya” organitzades per la Secció d’Ativitat Física i Esport d’Alacant.

Les jornades s’han dut a terme en la Vall de Gallinera. En l’activitat es va realitzar una ruta guiada en la muntanya on van poder debatre i aprendre sobre diferents elements d’interacció pel que fa a les activitats esportives i culturals en el medi natural.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies