Jornada d’Acollida i Orientació per als Auxiliars de Conversa

Jornada d’Acollida i Orientació per als Auxiliars de Conversa

El dia 10 d’octubre es va celebrar a l’IES Benlliure de València la Jornada d’Acollida i Orientació per a tots els Auxiliars de Conversa que estaran treballant als centres de Secundària i  Formació Professional de tota la Comunitat Valenciana durant el present curs escolar 2019-2020.

La professora Gemma Ballester, del Departament d’Anglés, va presentar la comunicació Real Life per tal de mostrar la feina que va realitzar l’auxiliar de conversa Sarah Gywnne al llarg del curs 2018-2019 al nostre centre.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies