Celebració del 1r centenari de l’organització internacional del treball

Celebració del 1r centenari de l’organització internacional del treball

Des del Departament de FOL estem desenvolupant el Projecte Educa 2.0 “Batoi Compromès amb …” que consisteix en la realització de diverses activitats al llarg del curs relacionades amb els drets sociolaborals.

Per aquest trimestre anem a donar visibilitat del 1er centenari de la OIT que es produeix aquest any 2019, per això hem exposat en el Hall del centre quines diferències laborals hi ha entre els distints països que formen part de la OIT: la jornada laboral, les vacances, l’edat de jubilació…

Vos convidem a que aneu al Hall amb els vostres alumnes per a poder apreciar les diferències laborals entre multitud de països.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies