Projecte UNESCO. Taller de prevenció del suïcidi.

Projecte UNESCO. Taller de prevenció del suïcidi.

Dins del projecte UNESCO “Feliços?”, el passat dimecres 27 de novembre es va fer un Taller de prevenció del suïcidi per a l’alumnat d’Auxiliar d’Infermeria del matí i de la vesprada. El taller va ser impartit per dos psicòlegs de  l’ONG “Teléfono de la esperanza”.

El suïcidi és la primera causa de mort en l’adolescència i és per aquest motiu que voliem donar visibilitat a aquesta problemática moltes vegades amagada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies