Mites d’Alimentació i Dieta Saludable

El dimarts 3 de desembre es va realitzar la Xarrada programada dins d’el Pla d’Acció Tutorial “Mites d’Alimentació i Dieta Saludable” a càrrec de Miriam González psicóloga de l’Asociació Española contra el Cancer.

L’activitat forma part del Porjecte de centre UNESCO que enguany té com a temàtica la Felicitat.

La salut és el principal factor per a poder gaudir de la vida i conéixer aliments beneficiosos i mites equivocats, ens pot ajudar a aconseguir una meta fonamental per a ser FELIÇOS?

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies