Taller Clown baix el lema Feliços

Taller Clown baix el lema Feliços

El 3 de desembre es va portar a l’aula de 2N APSD i 1r de TASOCT la realització del taller de Clown amb l’objectiu de treballar l’humor positiu com un aliat davant l’adversitat en que es podem trobar en el dia a dia, la realitat és la què és i no la podem canviar, si bé és veritat que la manera d’afrontar-la si que és decisió nostra i amb humor les coses sempre es veuen millor.

Aquest taller, l’alumnat de 1r de TASOCT i la professora Mª Carmen Botí, van voler compartir-lo amb la resta de l’institut i ahir dia 11 de desembre, van entrar a les aules i tallers dels grups que ho solicitaren (1r. Auxiliar de Cures d’Infermeria, 1r i 2n de Salut Ambiental, 2n de perruqueria i estètica i en Administració).

Va ser una experiència molt bona i gratificant per a tots, es va crear un clima molt positiu, compartint mitjançant activitats, rialles i bon humor, una oportunitat única per a interactuar i coneixer’s alumnat i professorat de diferents cicles i famílies professionals descobrint que l’humor ens pot ajudar a ser més “feliços”.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies