Un passeig matemàtic per Google

El dimarts 11-12-2020 al CIPFP Batoi vam gaudir  d’una formació superinteressant de la mà del professor de matemàtiques de la Universitat d’Alacant, Julio Mulero González.

“Un passeig matemàtic per Google” va ser el motivador títol que Julio Mulero va elegir per  a la seua xerrada.

Amb una presentació molt intuïtiva i provocadora el professor ens va anar descobrint el transfons matemàtic de la gran companyia nord americana. Però sobretot, ens va recordar com de fonamental és no deixar de perseguir el propis somnis.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies