Sinergies entre sistemes educatiu, productiu i polític

Sinergies entre sistemes educatiu, productiu i polític

Mutua Levante propícia que empresaris, organismes públics i el CIP FP Batoi es reunixquen en torn a una jornada gastronómica per a crear un espai de col·laboració amb l’objectiu d’apropar sistemes productiu, polític, i educatiu per tal de detectar necessitats formatives, de manera que els estudiants obtinguen una millor qualifiació professional.

La matèixa jornada ja s’ha desenvolupat com una col·laboració entre el Restaurant l’Amagatall de Tota i seu Cap de Cuina i propietari Jorge Sanus, i l’alumnat del CFGM Cuina i Gastronomia, CFGM Serveis en Restauració, i CFGS Direcció de Serveis de Restauració, elaborant un dinar degustació suposant una injecció de conèximents que complementa la formació al CIP FP Batoi.

Durant la jornada s’han intercamviat punts de vista, necessitats i experiències que suposaran la base per a l’inici d’esta etapa que esperem beneficie al teixit productiu de la comarca.

Notícia en altres mitjans:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies