Jornades per la Igualtat de l’IES Pou clar

Jornades per la Igualtat de l’IES Pou clar

La sessió de les Jornades per la Igualtat de l’IES Pou Clar celebrada el darrer 6 de febrer, va ser una experiència molt enriquidora, donat que a més de ser una experiència intercentres,  es va propiciar el diàleg, la participació i la interacció alumnat-alumnat, professorat-alumnat i professorat-professorat.

Poder crear un espai de reflexió conjunta a través de dinàmiques de grup, va ser una experiència que va agradar molt i que val la pena repetir, per tal d’anar generant consciència col·lectiva envers la Igualtat de gènere, així com cap a altres desigualtats socials.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies