Solidaritat del professorat

El passat dijous 27 de febrer, es va fer l’entrega d’aliments per part del professorat del CIPFP Batoi a Caritas.

El professorat del CIPFP Batoi va aportar uns donatius els passats Nadals, els quals s’han destinat a la compra d’aliments necessaris per a l’economat que Caritas Interparroquial té a la Casa de Doña Amalia al casc antic d’Alcoi.

Agrair la feina realitzada per Miguel Sarasa,  exprofessor i actual membre del Consell Social del Centre, per portar endavant aquesta iniciativa.

Des de Caritas Alcoi ens donen les gràcies per la solidaritat demostrada pel professorat.

La foto recull el moment d’entrega dels aliments a Caritas Alcoi.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies