La xiqueta i la dona en la ciència

La xiqueta i la dona en la ciència

Amb motiu del Dia Internacional de la Xiqueta i la Dona en la Ciència, que va tenir lloc el passat 11 de febrer, el CIP FP Batoi, des del Departament de FOL dins del Projecte “Batoi Compromés amb …” ha organitzat una activitat a partir del treball elaborat en el blog de mujeres conciencia, on s’ha intentat ficar el nostre granet d’arena per a visibilitzar el treball de les xiquetes i les dones a la Ciència.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies