Taller de técnicas de estudio

El passat divendres 6 de març es va fer un Taller de técniques d’estudi per a l’alumnat d’Auxiliar d’Infermeria de la vesprada. El taller va ser impartit per la instructora Silvia Camarasa, una gran professional que ens acompanya a tots a “entrenar la nostra capacitat d’estudi”, valorant tots el factors que poden influenciar com l’espai, el descans, la postura, l’alimentació, l’activitat física o les hores que més rendim.

Ens va donar consells ítils i els alumnes van poder practicar amb activitats dinàmiques un entrenament de la memòria, d’laboració d’esquemes, i les fases correctes d’un bon estudi segons el métode 2LSEMR: Lectura ràpida, Lectura comprensiva i Subratllat, Organització de la informació per mitjà d’un Esquema, Memorització, Repàs del que hem après.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies