El CIP FP Batoi dona material sanitari a l’Hospital Verge del Lliris

El CIP FP Batoi dona material sanitari a l’Hospital Verge del Lliris

En dies anteriors el Centre es va ficar en contacte amb l’Hospital Verge dels Lliris, i davant de la necessitat de material que estan patint, el CIPFP Batoi va recollir el material que podia ser d’ajuda per a l’Hospital.

Hui s’ha fet efectiva aquesta donació de material sanitari que el CIPFP Batoi disposava i per a això han fet falta 2 cotxes de la Policia Local i Nacional.

Entre el material donat, destaca una gran quantitat de guants de làtex i de vinil, mascaretes, bates, ulleres protectores, peucs, gorros, bates quirúrgiques, empapadors… Esta quantitat de material és degut als estudis que imparteix el Centre, entre ells Laboratori Clínic, Auxiliar d’Infermeria, Cuina, Atenció a Persones en Situació de Dependència, entre altres.

Des del Centre volen col·laborar d’esta forma a ajudar en la mesura del possible a millorar el treball dels nostres sanitaris, i així poder oferir un millor servei a la població en aquests moments tant complicats.

Notícia en altres mitjans:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies