Concurs Fotogràfic

El CIP FP Batoi, amb el suport de la FUNDACIÓN MUTUA LEVANTE, ha tornat a convocar un concurs fotogràfic per als alumnes de les Escoles Associades Unesco de la Comunitat Valenciana, per al curs 2019-20 amb el lema de “La Felicitat”.

Aquest concurs s’emmarca dins del projecte Unesco del CIP FP Batoi, on tot l’alumnat podia presentar fins a un màxim de 3 fotos. El concurs ha tingut una molt bona acceptació que s’ha reflectit amb una participació molt nombrosa.

A priori el fallo del concurs era per al mes d’abril i l’exposició al mes de maig, però degut a la situació viscuda s’ha tingut que retrasar, i ahir 2 de juny es va realitzar el fallo a l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana. Pedro Ruiz de la Rosa i Josep Barber, membres de l’Agrupació, i José María Guarinos com a representant del CIP FP Batoi van escollir baix criteris tècnics i artístics les millors 20 fotos. Entre aquestes fotos hi ha 3 premiades amb dotació econòmica de 150, 125 i 100 euros.

L’exposició tindrà lloc del 7 de setembre fins al 9 d’octubre a la Sala d’Exposicions Fundación Mutua Levante d’Alcoi, a la plaça d’Espanya.

La inauguració serà virtual adaptant-se als temps actuals per garantir la seguretat de tothom.

Altres mitjans:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies