Alumnes del CIP FP Batoi guardonats amb els Premis Extraordinàris d’FP

Alumnes del CIP FP Batoi guardonats amb els Premis Extraordinàris d’FP

Obdulia Prados Moreno i Jesús Tortosa Pla, alumnes del CIP FP Batoi, han sigut guardonats amb els Premis Extraordinaris de Formació Professional corresponents als curs acaèmic 2018-2019, atorgats per la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Espacial.
Obdulia, de la família professional Imatge Personal, i Jesús de la d’Hostaleria i Turisme, han cursat els seus estudis de forma brillant, i el CIP FP Batoi en general, i el seu professorat en particular, els dona l’enhorabona, i anima a tot l’alumnat a esforçar-se en la seua formació, que sense cap dubte és la millor inversió, tant per a ells com per a la nostra societat.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies