Pla de Contingència front al COVID-19

Pla de Contingència front al COVID-19

El CIP FP Batoi preparat per a afrontar este inici de curs amb garanties de seguretat.

S’ha elaborat el pla de contingències, s’han aplicat les messures establides per l’Administració, i s’ha impartit la formació al tota la comunitat educativa per a crear un entorn segur per als nostres alumnes.

Amb l’esforç de tots aconseguirem un curs amb la màxima normalitat possible i que els nostres alumnes puguen seguir formant-se per al seu futur.

Ànim a tots !!!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies