25 Novembre: “Dia contra la Violència de Gènere”

25 Novembre: “Dia contra la Violència de Gènere”

Aquest any per a conmemorar el dia mundial contra la violencia de Gènere, des del CIP FP Batoi volem deixar constancia de la repulsa cap a eixa violència que exerceix l’home cap a la dona pel fet de ser dona, així com els micromasclismes que es donen en el dia a dia.

L’alumnat ha volgut manifestar-se amb la realització d’un video denunciant aquesta situación (1r TASOCT) i la realització de murals que s’han colocat per diferents indrets de l’institut, així com frases que constaten la realitat d’aquest problema social.

D’altra banda i des del departament Estratègic d’Igualtat i Convivència, s’ha facilitat informació i material al professorat per a poder tractar aquest tema a l’aula, com a tema transversal que és des de qualsevol mòdul i en qualsevol familia professional, ja que la violència de gènere no sap d’edat, ni de condició social, cultural, económica…d’altra banda i des del departament d’Orientació sen’s ha passat una proposta d’activitats per a realizar despŕes de la visualització d’un vídeo a fi de tractar el tema a l’hora de realizar la tutoria setmanal.

Arribarà el moment en que no tingam que fer menció especial d’aquest dia, si bé això encara ho vegem molt lluny i … per això és moment de recordar i alçar la veu denunciant aquest problema que acaba amb la vida de tantes i tantes dones.

Ceremònia del té” – Jorge Bucai – 2n TASOCT B

25N al CIP FP Batoi

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies