CIP FP Batoi al costat de la Cultura

El CIPFP Batoi apropa al seu alumnat i professorat l’exposició Nadalenca anomenada “La Cavalcada. Qui és qui?” de la mà de Fundación Mutua Levante.

A llarg del mes de desembre podreu gaudir al hall del nostre centre d’aquesta exposició tan nadalenca, on podreu descobrir qui és qui a la Cavalcada d’Alcoi.

En el nostre centre, ademés de formar futurs professionals, creiem molt important el potenciar el creixement personal i artístic del nostre alumnat, és per eixe motiu que apostem per la cultura com per exemple aquesta exposició.

“A veces aquello que no podemos entender, comienza a tener sentido con el paso del tiempo”

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies