Exposició “Dona i treball a Alcoi”

Exposició “Dona i treball a Alcoi”

Del 12 de gener fins al 15 de febrer podreu gaudir al hall del nostre centre, de l’exposició “Dona i treball a Alcoi”, gràcies a la Fundación Mutua Levante.

El Dia Internacional de la Dona Treballadora commemora, des de principis del segle XX, la important aportació femenina al reconeixement dels drets laborals. Per aquesta raó, hem escollit una selecció de fotografies de diversos fons històrics locals, gràcies a la qual es reflecteix gràficament l’evolució del paper de la dona en el món del treball al llarg de la història d’Alcoi.

Les imatges es distribueixen en diferents àrees temàtiques: professionals, comerços i mercats, indústria alimentària, tèxtil, paper i oci.

Les dones van ocupar gradualment nous àmbits laborals: docents, infermeres, administratives, telefonistes, periodistes, locutores de ràdio, perruqueres i esteticistes.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies