Apostem per professions sense gènere

Apostem per professions sense gènere

En commemoració del dia 8 de Març, dia Internacional de les Dones, que reivindica la igualtat de tracte per a les dones en tots els àmbits més enllà del laboral, el CEFIRE D’FP i EAE ha realitzat una iniciativa en la qual hem col·laborat com a centre, consistent en un vídeo sobre imatges de dones (alumnes de diferents professions) fent pràctiques relacionades amb l’ofici que estan aprenent.

Des del CIPFP Batoi, les famílies professionals d’hosteleria, imatge personal i sanitària, són les que han participat amb imatges de les seues alumnes. Concretament, els grups participants han sigut: 1r de Cuina, 1r de Restauració, 2n de FPB de Perruqueria i Estètica i 1r de Laboratori.

Des del Departament Estratègic d’Igualtat i Convivència, volem agrair la seua col·laboració per contribuir a la visibilització de les dones que es preparen als nostres cicles formatius. Moltes gràcies.

Desitgem que us agrade el resultat que ens ha enviat el CEFIRE.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies