Col·laboració CIPFP Batoi – Gormaget (Aspromín)

Col·laboració CIPFP Batoi – Gormaget (Aspromín)

Al llarg d’este curs han vingut realitzant-se activitats entre alumnat del nostre centre i persones usuàries de Gormaget.

En concret s’han realitzat dos tipus d’activitats:
Videoconferències

De manera periòdica s’han establert videoconferències que inicialment van servir perque es conegueren els participants d’ambdos centres i posteriorment han anat derivant en la realització d’activitats d’oci planificades per l’alumnat del CIPFP Batoi. A més, este contacte periòdic ha possibilitat que les persones usuàries del centre Gormaget pogueren compartir i mostrar les tasques que duen a terme en el seu centre.

En esta activitat han participat l’alumnat de 1r del CFGM Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència i l’alumnat de 1r del CFGS Tècnic en Integració Social.

Jocs d’estimulació cognitiva

L’alumnat ha realitzat diferents jocs i activitats que tenen per objectiu l’estimulació de diferents funcions cognitives: memòria, atenció, llenguatge, psicomotricitat… Cal destacar que els materials han estat dissenyats i elaborats íntegrament per l’alumnat.

Esta activitat ha estat realitzada per l’alumnat de 1r del CFGM Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència, tant el grup  de matí com el de vesprada i en total s’han realitzat i cedit 25 jocs d’estimulació cognitiva perquè puguen utilitzar-los de manera indefinida.

La valoració d’esta col·laboració és molt positiva, per haver suposat una oportunitat d’aprenentatge tant formatiu com personal als participants dels dos centres.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies