Concurs fotogràfic “Pau i Confiança”

Concurs fotogràfic “Pau i Confiança”

El passat dimecres 28 d’abril va tindre lloc al local de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana el fallo de la IV Edició del concurs fotogràfic, promogut per la Fundación Mutua Levante, anomenat “Pau i Confiança”.

El jurat format per Josep Barber, Pedro Ruiz de la Rosa (els 2 representants de l’AFA) i per Xavi Cortés (representant de la Fundación Mutua Levante), van triar les 20 millors fotografies a nivell artístic, tècnic i temàtic, i 3 d’elles van ser premiades amb una dotació econòmica.

En aquest IV Edició del concurs, emmarcat como una activitat del projecte Unesco del CIP FP Batoi, han participat un total de 76 alumnes i s’han presentat 127 obres, tot un èxit de participació.

Haurem d’esperar al mes d’octubre d’enguany per a poder gaudir de les fotos seleccionades, quan siguen exposades a la sala d’exposicions de la Fundación Mutua Levante.

Us avisarem!!!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies