Dia Internacional contra la LGTBIfòbia – 17 de maig

Dia Internacional contra la LGTBIfòbia – 17 de maig

El 17 de maig, es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Aquest curs, des de diferents cicles del CIPFP BATOI ens hem adherit a una proposta de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi per tal de commemorar esta  data conjuntament amb altres centres educatius de la localitat. En concret, l’alumnat, ha confeccionat molinets de vent amb els colors de la bandera LGTBI, que posteriorment s’han instal·lat en la Plaça de Dins.

Aquesta iniciativa ha complementat altres activitats que s’han dut a terme al nostre centre. Des de fa varios cursos, al CIPFP BATOI es duen a terme diferents activitats i intervencions en este sentit, sempre per garantir l’objectiu princial: que el nostre centre siga un entorn segur, obert i tolerant cap a la diversitat sexual.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies